Hyvärakenteinen omakotitalo viihtyisällä kulmatontilla
Sotkatie 20, 27500 Kauttua
Varaa oma esittelyaikasi!
Muuta

Pyhäjärven läheisyydessä viihtyisällä kulmatontilla korkeaharjainen vuonna 1990 valmistunut omakotitalo, jonka asuintilat kahdessa kerroksessa. Lisäksi saman katon alla autotalli säilytystiloineen. Talossa on tilava olohuone, jonka yhteydessä viistokattoinen viherhuone. Keittiö on myös yhteydessä olohuoneen kanssa. Tilat erottavat vain varaava takka ja puuhella. Alakerrassa lisäksi kodinhoitohuone, wc, makuuhuone, tekninen tila ja eteistila, josta poratikko yläkertaan. Yläkerrassa on aulatila yhteisoleskeluun avotakan äärellä, kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, sauna ja kylpyhuone sekä wc. Tilaratkaisut sopivat varsinkin lapsiperheelle. Talossa vesikiertoinen keskuslämmitys, jonka energialähde on aina tarvittaessa muuntautumiskykyinen. Lisälämmönlähteenä olevat tulisijat tuovat taas varmuuden ja kustannustehokkuuden. Ympäristö on rauhallinen omakotitalue, josta helppo kulkea palveluihin tai järven rantaan.

Asuintilat
Alak: et+k+khh+wc+oh+mh+viherh+tekn.tila yläk: 2mh+ph/s+th+wc+vh n. 148,0 / 215,0 m2
Tontti
Oma n. 1 498,0 m2
Rakennettu
1990
Kaavatilanne
Vahvistettu asemkaava AO
Kunnallistekniikka
Kunnan vesi ja viemäri
Lämmitys
Vesikiertoinen keskuslämmitys / Öljykattila / poltin, Öljysäiliö 2x1500 l / muovi / pinta-asennus + varaava takka, puuhella
Energialuokka
E
Perustus
Betonilaatta x 2
Seinärakenne
Puurunko / tiiliverhoilu
Eristeet
Mineraalivilla, alapohja: stryrox
Putkistot
Käyttövesiputket: muovi / suojaputkessa, Lämpöjohdot: teräs / pinnassa
Ikkunat
3 -kert. lämpöikkunat
Katto
Harja / tiili
Varustus
K: sähköliesi, liesituuletin, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, puuhella, huuva, kaapistot, khh: kaapistot, pesukoneliitäntä, ph: suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, oh: varaava takka, muut:
Lattiat
Parketti, viherh, ph/s, wc: laatta
Seinät
Tapetti/levy, ph/wc: kaakeli, s: paneeli
Muut rakennukset
Varastorakennus 25,0 m2
Myyntihinta
87 500,00 Euroa